Sisustuskivi tuo julkisivuun arvokkaan ilmeen

Kivi luo tilaan kuin tilaan arvokkuutta ja yksilöllistä tunnelmaa. Polarkiven verhoilukivet soveltuvat erityisen hyvin talon ulkoverhouksiin ja kellareihin, sillä aito kivi kestää vaihtuvissa sääolosuhteissa.

Saneerauslaastia levitetään kiven pohjaan sekä kuivalle, tasaiselle alustalle, minkä jälkeen kivi tarttuu seinään helposti. Asennus on hyvä aloittaa kulmapaloista, jos tilassa on 90 asteen ulkokulmia.

Polarkiven kivillä voidaan verhoilla talon julkisivut kokonaisuudessaan tai julkisivua voidaan elävöittää yhdistämällä esimerkiksi puuta ja kiveä. Usein kivellä voidaan verhoilla esimerkiksi osia pääsisäänkäynnistä tai pilareita ja tolppia. Myös kellarin tai sokkelin verhoiluun malliston kivet soveltuvat mitä parhaimmin.

 

Sisustus- ja verhoilukivet käyvät kodin jokaiseen tilaan

Polarkiven sisustuskivi sopii kodin kaikkiin sisätiloihin: eteis- ja oleskelutiloihin, keittiöön, pesutiloihin ja saunaaan. Eteis- ja oleskelutiloissa sekä porrasaukossa kiveä käytetään usein ns. tehosteseinänä. Samoin pesutiloissa kivellä voidaan verhoilla kaikki seinät tai sitä voidaan käyttää tehosteena osassa seiniä. Saunassa kivellä verhoillaan perinteisesti kiukaan tausta, mutta myös laajemmat kivellä verhoillut seinäpinnat luovat saunaan omaleimaisen ilmapiirin. Aito luonnonkivi kestää hyvin kuumuutta, joten myös tulisija saa laadukkaan ilmeen Polarkivellä verhoiltuna.

Aito kivi on helppohoitoinen sisustusmateriaali; sisätiloissa riittää usein vain imurointi tai pyyhkiminen kostealla liinalla. Kosteissa tiloissa kivet voidaan suojata erityisellä kivisuoja-aineella.

 

Polarkivet julkisessa rakentamisessa

Aito kivi on kestävä ja huoleton materiaali myös julkisessa rakentamisessa. Olemme mielellämme toteuttamassa esimerkiksi hotellien tai majoitusliikkeiden ulko- ja sisäseinien pintoja sekä kellareita. Myös ravintoloiden seinäpinnoissa aito kivi on tyylikäs ja helppohoitoinen pintamateriaali.

Kivi tuo pysyvyyden tunnelmaa. Lisäksi luonnonmateriaalien käyttö on turvallista ja takaa kauniin, taatusti kestävän lopputuloksen.