Luonnonkivi kestää ja on myrkytön

Polarkiven sisustuskivet ovat aitoa luonnonkiveä suoraan luonnosta – mallistossamme on niin liuskekiveä Himalajalta kuin marmoria Italiasta. Toisin kuin monet markkinoilla olevat teollisesti valmistetut verhoilukivet, kivemme eivät sisällä mitään kemikaaleja tai liimoja, mikä tekee niistä turvallisia käyttää kodin kaikkiin sisä- ja ulkoverhouksiin. Luonnonkivi sietää hyvin kosteutta ja lämpötilanvaihteluita, joten se sopii loistavasti käytettäväksi esimerkiksi kodin kosteissa tiloissa, sokkeleissa tai kellareiden verhouksissa. Vain mielikuvitus on rajana.

Luonnonkivi on myös pitkäikäisyydeltään omaa luokkaansa verrattuna muihin verhoilumateriaaleihin. Kun haluat kotiisi pysyvyyttä ja arvokkaan tunnelman, luonnonkivi on oikea valinta. Se säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Vaalea sisustuskivi

Miksi et korvaisi laattaa tai kaakelia luonnonkivellä?

Luonnonkivellä on ylivertaiset ominaisuudet moniin muihin materiaaleihin verrattuna. Luonnonkivi kestää hyvin erilaisia olosuhteita, kuumaa ja kosteaa. Luonnonkivi toimii sen vuoksi hyvin samantyyppisissä käyttökohteissa, joissa perinteisesti on käytetty laattoja tai kaakeleita. Esimerkiksi pesuhuoneessa luonnonkivi on turvallinen ja mainio tunnelman luoja. Kivilajeista erityisesti kvartsi- ja marmorikivi soveltuvat hyvin kosteisiin tiloihin. Myös lattiapintoja voidaan tehdä luonnonkivellä, sillä osa Polarkiven kivistä toimii hyvin myös lattian pinnoitteina.

Kokeile kivibottiamme

Alta löytyvä kivibottimme auttaa sinua valitsemaan sopivat luonnonkivet jokaiseen kodin tilaan. Valitse ensin tila, mihin suunnittelet verhoilua luonnonkivillä. Valitse seuraavaksi kiven väri ja tyyppi tai pyydä Polarkiven asiantuntijoilta vinkkejä sopivan kiven valintaan. Tämän jälkeen voit valita haluatko keskustella lisää sähköpostitse vai puhelimitse asiakaspalvelumme kanssa. Voit myös jättää kysymyksen suoraan botille ja asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Luonnonkivet lumoavat yksityiskohdillaan

Luonnonkivien värimaailma on monipuolinen ja yhdistettävissä niin moderniin kuin klassiseen arkkitehtuuriin: värejä on saatavilla valkoisesta ja beigestä harmaaseen ja mustaan. Myös struktuurit vaihtelevat sileästä rosoiseen. Luonnonkivet ovat täydellinen valinta, kun haluat luoda tilaan ainutlaatuisen tunnelman.

Kahta tismalleen samanlaista kiveä ei ole, vaan jokainen kivi on omanlaisensa yksilö, joissa eri kivilajien parhaat ominaisuudet tulevat eri tavoin esille. Luonnonkivestä toteutetuista yksityiskohdista löytää jokaisella katselukerralla jotain uutta.

Värisävyjä on mahdollista myös yhdistellä keskenään tai muihin materiaaleihin ja säilyttää silti harmoninen tunnelma. Lyhyesti sanottuna, luonnonkivet ovat valintasi, kun haluat tehdä kodistasi tai työpaikastasi erityisen.

Löydä oma suosikkikivesi kivikaupastamme!

Esimerkkejä kivien käyttökohteista galleriassamme!

Luonnonkivellä verhoileminen

Luonnonkivi kestää kosteissa, kuumissa, kymissä ja vaihtelevissa olosuhteissa, siksi sama kivi soveltuu käytettäväksi niin ulkona kuin sisälläkin, saunassa tai talonsokkelissa. Lue myös artikkelimme: Verhoilukiven käyttö ulkona ja sisällä – Polarkiven vinkit.

Sisäverhoilu

Kivi sopii jokaiseen huoneeseen ja lähes kaikille pinnoille. Sisätilojen verhoilussa kannattaa ottaa huomioon, että tumma kivi rauhoittaa tilan tunnelmaa, kun taas vaaleammat kivisävyt muuttavat tilan avaramman ja tilavamman tuntuiseksi.

Yleisiä luonnonkiven käyttökohteita sisällä:

 • Eteinen
 • Sauna
 • Tehosteseinä
 • Olohuone
 • Keittiö
 • Pesuhuone
 • Takka ja tulisijan tausta
 • Kellari

Ulkoverhoilu

Luonnon kiven kestäessä lähes mitä tahansa, se sopii täydellisesti myös ulos. Kiveä voidaan hyödyntää talonjulkisivuissa ja muissa piharakenteissa, kuten kiviaidoissa tai vaikka ulkopöydissä. Luonnonkivi on ulkoverhoilussa lyömätön sen kestävyyden, helpon puhtaanapidon ja tietysti upean ulkonäkönsä ansiosta. Lisää luonnonkiven käyttämisestä ulkona löydät pihakivi -sivultamme.

Sisustuskivi

Yleisiä luonnonkiven käyttökohteita ulkona:

 • Talon pääsisäänkäynti
 • Sokkeli
 • Julkisivu
 • Pilarit
 • Tolpat
 • Kiviaidat
 • Muurit
 • Piharakennukset
 • Grillikodat

Etkö halua asentaa luonnonkiviä itse?

Haluat sisustaa luonnonkivellä, mutta et ole Remontti-Reiska. Ei hätää! Polarkivellä on erinomainen verkosto asentajia ympäri Suomea. Autamme siis aina kiven valinnasta valmiiseen lopputulokseen saakka. Kysy meiltä ja suosittelemme osaavaa tekijää!

Kivien noutaminen ei ole ongelma, kun tilaat ne suoraan verkkokaupasta

Polarkiven verkkokauppa toimittaa kivet Matkahuollon palveluita hyödyntäen. Tarjoamme nopeat kuljetukset koko Suomen alueelle ja saat itse valita sinulle sopivan toimitusajankohdan. Normaalisti toimitusaika varastosta löytyville tuotteille on 5-6 arkipäivää.

Asiakaspalvelu auttaa kaikkien kysymystesi kanssa

Asiakaspalvelu auttaa kaikkien mieltäsi askarruttavien asioiden kanssa. Luonnonkivillä sisustaminen tai talon ulkoasun tyylittely ei ole vaikeaa ammattilaisten neuvojen ansiosta – tilaa kerralla oikeat tuotteet ja osaava asentaja. Meiltä löytyy vastaus kaikkeen. Kysy rohkeasti neuvoa kiviasiantuntijoiltamme. Luonnonkiviä voit tulla katselemaan myös Vantaalla sijaitsevaan Showroomiimme.

Luonnonkivi kestää sokkelissa ja ulkoverhouksissa