Luonnonkivi kestää ja on myrkytön

Polarkiven sisustuskivet ovat aitoa luonnonkiveä suoraan luonnosta – mallistossamme on niin liuskekiveä Himalajalta kuin marmoria Italiasta. Toisin kuin monet markkinoilla olevat teollisesti valmistetut verhoilukivet, kivemme eivät sisällä mitään kemikaaleja tai liimoja, mikä tekee niistä turvallisia käyttää kodin kaikkiin sisä- ja ulkoverhouksiin. Luonnonkivi sietää hyvin kosteutta ja lämpötilanvaihteluita, joten se sopii loistavasti käytettäväksi esimerkiksi kodin kosteissa tiloissa, sokkeleissa tai kellareiden verhouksissa. Vain mielikuvitus on rajana.

Luonnonkivi on myös pitkäikäisyydeltään omaa luokkaansa verrattuna muihin verhoilumateriaaleihin. Kun haluat kotiisi pysyvyyttä ja arvokkaan tunnelman, luonnonkivi on oikea valinta. Se säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Miksi et korvaisi laattaa tai kaakelia luonnonkivellä?

Luonnonkivellä on ylivertaiset ominaisuudet moniin muihin materiaaleihin verrattuna. Luonnonkivi kestää hyvin erilaisia olosuhteita, kuumaa ja kosteaa. Luonnonkivi toimii sen vuoksi hyvin samantyyppisissä käyttökohteissa, joissa perinteisesti on käytetty laattoja tai kaakeleita. Esimerkiksi pesuhuoneessa luonnonkivi on turvallinen ja mainio tunnelman luoja. Kivilajeista erityisesti kvartsi- ja marmorikivi soveltuvat hyvin kosteisiin tiloihin. Myös lattiapintoja voidaan tehdä luonnonkivellä, sillä osa Polarkiven kivistä toimii hyvin myös lattian pinnoitteina.

Luonnonkivet lumoavat yksityiskohdillaan

Luonnonkivien värimaailma on monipuolinen ja yhdistettävissä niin moderniin kuin klassiseen arkkitehtuuriin: värejä on saatavilla valkoisesta ja beigestä harmaaseen ja mustaan. Myös struktuurit vaihtelevat sileästä rosoiseen.

Kahta tismalleen samanlaista kiveä ei ole, vaan jokainen kivi on omanlaisensa yksilö, joissa eri kivilajien parhaat ominaisuudet tulevat eri tavoin esille. Luonnonkivestä toteutetuista yksityiskohdista löytää jokaisella katselukerralla jotain uutta.

Värisävyjä on mahdollista myös yhdistellä keskenään tai muihin materiaaleihin ja säilyttää silti harmoninen tunnelma.

Löydä oma suosikkikivesi kivikaupastamme!

Esimerkkejä kivien käyttökohteista galleriassamme!

Aitojen kivien verkkokauppa. Nopea toimitus suoraan kotiovellesi!