VERHOILUKIVEN KÄYTTÖ ULKONA JA SISÄLLÄ – POLARKIVEN VINKIT

Kivi luo tilaan kuin tilaan arvokkuutta ja yksilöllistä tunnelmaa. Aito luonnonkivi soveltuu sisälle ja ulos, ja sitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa. Se kestää kuumaa ja kosteutta ja on helppo pitää puhtaana. Kokosimme inspiroivia vinkkejä kiven käyttöön sisä- ja ulkotiloissa!

VERHOILUKIVI TUO JULKISIVUUN ARVOKKAAN ILMEEN

Sisustuskivi Himalaya Panther

Polarkiven verhoilukivet soveltuvat erityisen hyvin talon ulkoverhouksiin ja kellareihin, sillä aito kivi kestää vaihtuvissa sääolosuhteissa.

Verhoilukivi

Polarkiven kivillä voidaan verhoilla talon julkisivut kokonaisuudessaan tai julkisivua voidaan elävöittää yhdistämällä esimerkiksi puuta ja kiveä. Usein kivellä voidaan verhoilla esimerkiksi osia pääsisäänkäynnistä tai pilareita ja tolppia. Myös kellarin tai sokkelin verhoiluun malliston kivet soveltuvat mitä parhaimmin.

Sisustuskivi

Saneerauslaastia levitetään kiven pohjaan sekä kuivalle, tasaiselle alustalle, minkä jälkeen kivi tarttuu seinään helposti. Asennus on hyvä aloittaa kulmapaloista, jos tilassa on 90 asteen ulkokulmia.

VERHOILUKIVET KÄYVÄT KODIN JOKAISEEN TILAAN

Polarkiven verhoilukivi sopii kodin kaikkiin sisätiloihin. Aito kivi on helppohoitoinen sisustusmateriaali; sisätiloissa riittää usein vain imurointi tai pyyhkiminen kostealla liinalla.

NÄYTTÄVÄ TEHOSTESEINÄ LUONNONKIVESTÄ

Verhoilukivi

Eteis- ja oleskelutiloissa sekä porrasaukossa kiveä käytetään usein ns. tehosteseinänä. Keittiössä kiveä suositaan esimerkiksi kaapistojen välissä. Kivivalikoimastamme löydät upeat vaihtoehdot niin moderniin kuin perinteiseen tyyliin.

TYYLIÄ PESUTILOIHIN JA SAUNAAN

Verhoilukivi

Pesutiloissa kivellä voidaan verhoilla kaikki seinät tai sitä voidaan käyttää tehosteena osassa seiniä. Kosteissa tiloissa kivet voidaan suojata erityisellä kivisuoja-aineella.

Verhoilukivi

Saunassa kivellä verhoillaan perinteisesti kiukaan tausta, mutta myös laajemmat kivellä verhoillut seinäpinnat luovat saunaan omaleimaisen ilmapiirin.

TUNNELMAA TAKAN YMPÄRILLE

Verhoilukivi White Ice

Aito luonnonkivi kestää hyvin kuumuutta, joten myös tulisija saa laadukkaan ilmeen Polarkivellä verhoiltuna. Myös tulisijan takana voi käyttää kiveä.

POLARKIVET JULKISESSA RAKENTAMISESSA

Sisustuskivi Himalaya Sand

Aito kivi on kestävä ja huoleton materiaali myös julkisessa rakentamisessa. Olemme mielellämme toteuttamassa esimerkiksi hotellien tai majoitusliikkeiden ulko- ja sisäseinien pintoja sekä kellareita. Myös ravintoloiden seinäpinnoissa aito kivi on tyylikäs ja helppohoitoinen pintamateriaali.

Kivi tuo pysyvyyden tunnelmaa. Lisäksi luonnonmateriaalien käyttö on turvallista ja takaa kauniin, taatusti kestävän lopputuloksen.

Kivikauppa

Galleria

Mallisto

Aitojen kivien verkkokauppa. Nopea toimitus suoraan kotiovellesi!