VERHOILUKIVEN KÄYTTÖ ULKONA JA SISÄLLÄ – POLARKIVEN VINKIT

Kivi luo tilaan kuin tilaan arvokkuutta ja yksilöllistä tunnelmaa. Aito luonnonkivi soveltuu sisälle ja ulos, ja sitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa. Se kestää kuumaa ja kosteutta ja on helppo pitää puhtaana. Kokosimme inspiroivia vinkkejä verhoilukiven käyttöön sisä- ja ulkotiloissa!

Tutustu nyt Polarkiven kivikaupan verhoilukivivalikoimaan!

VERHOILUKIVI TUO JULKISIVUUN ARVOKKAAN ILMEEN

Sisustuskivi Himalaya Panther talon julkisivun veroilussa

Tutustu verhoilukivi Himalaya Panther 400 x 200 mm -malliin kivikaupassa!

Polarkiven verhoilukivet soveltuvat erityisen hyvin talon ulkoverhouksiin ja kellareihin, sillä aito kivi kestää vaihtuvissa sääolosuhteissa. Asiakkaidemme suosikkeihin kuuluu mm. Himalaya Panther -liuskekivi, jonka tummanharmaa sävy antaa talon julkisivulle arvokkaan ja rauhallisen ilmeen.

Sisustuskivi White Valley 300 x 150 mm verhoilukivenä talon ulkoverhoilussa

Tutustu sisustuskivi White Valley 300 x 150 mm -malliin kivikaupassa!

Polarkiven kivillä voidaan verhoilla talon julkisivut kokonaisuudessaan tai julkisivua voidaan elävöittää yhdistämällä esimerkiksi puuta ja kiveä. Usein kivellä voidaan verhoilla esimerkiksi osia pääsisäänkäynnistä tai pilareita ja tolppia. Myös kellarin tai sokkelin verhoiluun malliston kivet soveltuvat mitä parhaimmin.

Verhoilukivi Himalaya Panther 400 x 200 mm pihan rakentamisessa

Tutustu verhoilukivi Himalaya Panther 400 x 200 mm -malliin kivikaupassa!

Saneerauslaastia levitetään kiven pohjaan sekä kuivalle, tasaiselle alustalle, minkä jälkeen kivi tarttuu seinään helposti. Asennus on hyvä aloittaa kulmapaloista, jos tilassa on 90 asteen ulkokulmia.

VERHOILUKIVET KÄYVÄT KODIN JOKAISEEN TILAAN

Polarkiven verhoilukivi sopii kodin kaikkiin sisätiloihin. Aito kivi on helppohoitoinen sisustusmateriaali; sisätiloissa riittää usein vain imurointi tai pyyhkiminen kostealla liinalla. Olohuone, keittiö, makuuhuone, kodinhoitohuone, sauna: vain mielikuvitus on rajana. Vaaleat kivisävyt luovat avaruuden ja tilan tuntua, kun taas tummilla sävyillä saadaan aikaiseksi rauhallinen tunnelma.

NÄYTTÄVÄ TEHOSTESEINÄ LUONNONKIVESTÄ

White Valley 200 x 50 mm sisustuskivi omakotitalon sisustuksessa

Tutustu sisustuskivi White Valley 200 x 50 mm -malliin kivikaupassa!

Eteis- ja oleskelutiloissa sekä porrasaukossa kiveä käytetään usein tehoste-elementtinä. Olohuoneessa verhoilukivi käy vaikka kokonaisen tehosteseinän verhoiluun. Keittiössä kiveä suositaan esimerkiksi kaapistojen välissä. Kivivalikoimastamme löydät upeat vaihtoehdot niin moderniin kuin perinteiseen tyyliin.

TYYLIÄ PESUTILOIHIN JA SAUNAAN

White Ice 200 x 100 mm verhoilukivi kylpyhuoneen seinässä

Tutustu verhoilukivi White Ice 200 x 100 mm -malliin kivikaupassa!

Pesutiloissa kivellä voidaan verhoilla kaikki seinät tai sitä voidaan käyttää tehosteena osassa seiniä. Kosteissa tiloissa kivet voidaan suojata erityisellä kivisuoja-aineella.

Silver Black 35 x 100-200 mm sisustus- ja verhoilukivi sopii myös saunaan

Tutustu sisustuskivi Silver Black 35 x 100-200 mm -malliin kivikaupassa!

Saunassa kivellä verhoillaan perinteisesti kiukaan tausta, mutta myös laajemmat kivellä verhoillut seinäpinnat luovat saunaan omaleimaisen ilmapiirin.

TUNNELMAA TAKAN YMPÄRILLE

Verhoilukivi White Ice 200 x 100 mm sopii takan verhoiluun ja sisustukseen

Tutustu verhoilukivi White Ice 200 x 100 mm -malliin kivikaupassa!

Aito luonnonkivi kestää hyvin kuumuutta, joten myös tulisija saa laadukkaan ilmeen Polarkivellä verhoiltuna. Myös tulisijan takana voi käyttää kiveä.

POLARKIVET JULKISESSA RAKENTAMISESSA

Verhoilukivi Himalaya Sand sopii jukiseen rakentamiseen - ulko- ja sisäpinnoille

Tutustu sisustuskivi Himalaya Sand 200 x 50 mm -malliin kivikaupassa!

Aito kivi on kestävä ja huoleton materiaali myös julkisessa rakentamisessa. Olemme mielellämme toteuttamassa esimerkiksi hotellien tai majoitusliikkeiden ulko- ja sisäseinien pintoja sekä kellareita. Myös ravintoloiden seinäpinnoissa aito kivi on tyylikäs ja helppohoitoinen pintamateriaali.

Kivi tuo pysyvyyden tunnelmaa. Lisäksi luonnonmateriaalien käyttö on turvallista ja takaa kauniin, taatusti kestävän lopputuloksen.

Monikäyttöiset sisustus- ja verhoilukivet sopivat niin sisä- kuin ulkopinnoillekin. Tyylikäs ja ikuisesti kestävä lopputulos saavutetaan Polarkiven laadukkailla lunnonkivillä!