Pihakivet Polarkiveltä

Luonnonkiveä pihaan

Polarkiven luonnonkivet soveltuvat loistavasti myös pihalle. Yksittäin asennettava luonnonkivi kestää vaihtelevia sääolosuhteita ja on tyylikäs valinta vaikkapa sokkelien, portaiden ja terassien verhoiluun. Luonnonkivestä syntyy myös upea kivimuuri tai reunus kukkapenkkiin. Tai oletko ajatellut grillin muuraamista?

Pihalaatta luonnonkivestä

Luonnonkivilaatta pihalla
Luonnonkivilaatta pihalla, White Italia -marmorikivi

Pihan erilaiset elementit saavat luonnonkivestä näyttävän säväyksen. Valikoimastamme marmorikivet White Italia ja Black Italia sekä liuskekivi Himalaya Panther Floor & Wall soveltuvat parhaiten lattiapintojen laatoitukseen. Luonnonkivestä toteutettu kivilaatoitus terassilla tai portailla kestää kulutusta ja aikaa.

Kaunis piha pihakiveä hyödyntämällä

Luonnonkivellä verhottu tulisija
Tulisijan voi verhoilla luonnonkivellä

Sokkelin verhoilussa toimivat esimerkiksi liuskekivet. Luonnonkiveä käytetään paljon myös vaikkapa terassin pylväiden tai savupiipun verhoiluun. Tummanharmaa Himalaya Panther -liuskekivi on yksi käytetyistä kivilajeistamme pihalla – sillä verhoilet niin julkisivut kuin terassin.

Muurikivi aidosta luonnonkivestä

Kivimuuri luonnonkiviverhoilulla
Kivimuuri luonnonkiviverhoilulla

Kivimuuri on näyttävä elementti pihalla tilaa ja tonttia rajaamassa. Polarkiven luonnonkivi on hyvä valinta myös silloin, kun etsit muurikiveksi sopivaa kiveä. Luonnonkivestä toteutettu kiviverhoilu kestää aikaa, ja luonnonkiven vaihteleva pinta antaa muurille luonnollisen ulkonäön. Asiakkaidemme suosikki muurikivissä on vaaleanharmaa kvartsikivi White Valley. Tutustu kivikauppamme valikoimaan ja löydä oma suosikkisi!