VERHOILUKIVEN ASENNUS SAUNAAN

Polarkiven verhoilukivi on suosittu vaihtoehto, kun halutaan saada saunaan ripaus ylellistä spa-tunnelmaa. Lämpötilan ja kosteuden vaihtelua erinomaisesti kestävä luonnonkivi sopii kiukaan taakse, ja halutessaan luonnonkivellä voi verhoilla vaikka kokonaisen seinän.

Verhoilukivi Silver Black saunassa
Silver Black -verhoilukivi on loistava valinta saunaan

Koristekiviseinä voi olla värimaailmaltaan vaalea tai tumma. Suosituimpia kivimallejamme saunaan ovat Black Italia -marmorikivi sekä Silver Black -kvartsikivi. Polarkiven sisustuskivi on aitoa luonnonkiveä, ja yhdessä saunan puupintojen kanssa saadaan aikaiseksi luonnollinen ja rauhoittava tunnelma. Katso sisustuskivien valikoimamme.

Asiantuntijaltamme saat myös parhaat vinkit valaistuksen suunnitteluun niin, että kiviseinä pääsee saunassa oikeuksiinsa.

LUONNONKIVI KYLPYHUONEESEEN

Verhoilukivi White Italia kylpyhuoneessa
White Italia -marmorikivi voidaan asentaa niin seinään kuin lattiaan. Se on tyylikäs valinta kylpyhuoneeseen tai saunaan.

Saunan lisäksi luonnonkiveä käytetään paljon myös muissa kosteissa tiloissa. Esimerkiksi kylpyhuoneessa sisustuskivi sopii kaapistojen väliin, seinään tai lattiaan.

Kuinka verhoilukivi asennetaan? Lue lisää kivien asennuksesta.