Liuskekivet

TILAA MODERNIT LIUSKEKIVET SISÄ- ULKORAKENTAMISEEN POLARKIVEN VERKKOKAUPASTA

Tilaa liuskekivet kotiin kuljetettuna suoraan netistä. Polarkiven valikoimasta löydät liuskekivet sisä- ja ulkopinnoille sekä pihan rakentamiseen.


LUE LISÄÄ LIUSKEKIVISTÄ

LUONNON OMA LIUSKEKIVI ON AINA EKOLOGINEN VALINTA

Luonnon kivi on aina ekologinen ja kestävä valinta. Kotimainen liuskekivi on kierrätettävä ja luontoa rasittamaton materiaali. Kivien käyttöikä on pitkä ja huollontarve erittäin pieni ja näin tuotteen hiilijalanjälki on ikuisesti erittäin pieni. Liuskekivet ovat luonnollinen ja vihreä valita kaikkeen kivirakentamiseen.

SOPIVAN LIUSKEKIVEN VALITSEMINEN

Liuskekiviä on saatavilla useissa väreissä ja kokovaihtoehtojakin on tarjolla monia ja laattoja on saatavilla monen muotoisina. Valitse talosi, huvilasi tai mökkisi tyyliin sopivat kivet suoraan verkkokauppamme valikoimasta tai kysy ammattilaisiltamme apua.

Olipa tarkoituksesi rakentaa liuskekivistä seinä, julkisivu, terassi tai vaikka saunan ja pesuhuoneen lattia, niin valikoimastamme löydät varmasti sopivat liuskekivet.

Värimaailmaksi voit valita vaalean harmaan, tumma harmaan tai vaikka täysin mustan. Muista myös huomioida liuskekiven koon ja muodon vaikutus valmiiseen lopputulokseen.

Valikoimastamme löydät muun muassa tumman harmaita ja suurikokoisia Himalaya Panther 400 x 200 mm liuskekiviä, Castle Rustic monisävyisiä liuskekiviä sekä Montain Rock liuskekiviä, joiden pinta on käsin lohkottu.

Toimi näin:

  1. Valitse paras liuskekivimalli, juuri sinun tarpeeseesi
  2. Syötä pinnoitettavan kohteen pinta-ala
  3. Klikkaa ”laske hinta” -painiketta

Huomaathan, että suurempien tilauksien kohdalla saat tuotteista määräalennuksen, mikä lasketaan automaattisesti hintalaskurimme avulla ja näet tarkan summan suoraan verkkokaupan kassalla.

LIUSKEKIVIEN OSTAMINEN VERKKOKAUPASTA ON VAIVATONTA, HELPPOA JA EDULLISTA

Kivien kuljetus on tunnetusti raskasta ja siksi verkkokauppa on paras paikka tehdä ostokset. Sopivat liuskekivet löydettyäsi ne toimitetaan suoraan rakennuskohteeseen tai valitseemaasi osoitteeseen. Helpommaksi raskaan kuljetuksen perille saaminen ei muutu.

Pinta-ala on suurin liuskekivirakentamisen kokonaiskustannuksiin vaikuttava asia. Polarkiven verkkokaupassa voit laskea hinnan helposti pinta-alan perusteella.

LIUSKEKIVET OVAT MONIPUOLISIA JA NIITÄ VOIDAAN HYÖDYNTÄÄ LÄHES KAIKESSA RAKENTAMISESSA

Liuskekivet sopivat sisälle, pihalle, ulkosivuun tai vaikka märkiin tiloihin. Liuskekivestä voidaan rakentaa lattioita, seiniä, polkuja, julkisivuja ja kiveä voidaan myös käyttää sisustuselementtinä.

Suosittuja käyttökohteita ovat muun muassa; pihat, patiot, lattiat, terassit, saunat, pesuhuoneet, rakennusten julkisivut ja seinät.

LIUSKEKIVIEN ASENNUS

Liuskekivilaatta on monipuolinen ja kaunis materiaali, minkä asentaminen on kuitenkin yksinkertaista. Polarkivi liuskekivien asennusohjeet löydät täältä.


TILAA ILMAINEN LIUSKEKIVI

Voit tilata mallikiven ilmaiseksi kotiin toimitettuna. Tilaa ilmainen mallikivi.

Valitse nyt alta sopivat liuskekivet ja tee tilaus!